За нас|За контакти|Новини|Електронен магазин|Каталози|Услуги|Работа
2019-03-15

Уважаеми клиенти,  На 16.03.2019 г., офисът в кв. Павлово, ул. „Проф. Дочо Леков” №3 няма да работи – заповядайте в магазина ни на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” №40. Телефонен номер за връзка: 0878 900 402.  
rm_arrow прочети още
2017-12-19

Уважаеми клиенти, вече повече от 20 години ние доставяме в България този върхов "Продукт", защитаващ успешно десетки хиляди домове и офиси срещу кражби и посегателства.
rm_arrow прочети още
2017-07-14

Специални отстъпки от 20% за всички продукти на GERDA плюс 20% отстъпка от цената за монтаж на GERDA TYTAN за периода 15.07 - 15.08.2017 г.
rm_arrow прочети още

KABA evolo Мениджър V4 (KEM)

Кошница

KEM софтуер за управление Потребители, карти и електронни компоненти на вратите се управляват от KEM софтуера. Правата за достъп се дават с помощта на тази програма. Чрез него се обработват и визуализират всички данни за събитията случили се при всеки електронен компонент в системата. Всичко е под контрол с използването само на тази програма Списъка за достъп (whitelist) и Kaba CardLink функционалността за електронните компоненти (digital cylinder, fitting and read­er) Конфигуриране на правата за достъп Управлението на картовите медии Управлението на системата и потребителите Преглед и оценка на случващите се събития Вградени интеграционни възможности Всички Kaba evolo компоненти могат безпроблемно да се интегрират в съществуващата софтуерна среда използвайки Kaba CardLink. Независимо дали имате онлайн система за контрол на достъпа или система за отчитане на работното време – подобрения и промени могат да бъдат направени без допълнително поставяне на кабели.