За нас|За контакти|Новини|Електронен магазин|Каталози|Услуги|Работа
НачалоНовиниУчастие на АККОН на Security EXPO 2014
2019-06-26

Уважаеми клиенти , електронният магазин е затворен от 28.06.2019, поради стара технология и недостатъчна сигурност на даннитете. Всички данни на потребителите ще бъдат изтрити на 31.07.2019. Отворен е нов модерен е-магазин на адрес http://eshop.asdbg.com/ -заповядайте!
rm_arrow прочети още
2019-06-26

На 13.06.2019 събирателно дружество АККОН се преобразува в ООД. Новото дружество " АККОН СД БЪЛГАРИЯ ООД съкратено изписване АСД БГ ООД приема всички активи и пасиви на АККОН СД.  
rm_arrow прочети още
2019-03-15

Уважаеми клиенти,  На 16.03.2019 г., офисът в кв. Павлово, ул. „Проф. Дочо Леков” №3 няма да работи – заповядайте в магазина ни на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” №40. Телефонен номер за връзка: 0878 900 402.  
rm_arrow прочети още
Участие на АККОН на Security EXPO 2014

Каним всички заинтересовани на нашия щанд 4D3 в зала 1 на IEC бул. Цариградско шосе 147 от 19 до 22 март 2014г.

Ще представим премиерни за България продукти и решения от най-високо ниво на сигурност на световнния лидер KABA group и други високотехнологични и уникални продукти:

1. ПРЕМИЕРА: Сeнзорна бариера KABA ARGUS HSB  - един малък технологичен връх за контролирано преминаване на хора в зоните за сигурност. Елате и вижте съчетани решения на KABA от световно ниво FACS,  EXOS 9300, TUCHGO.

2.  ПРЕМИЕРА: Комплексното  online решение KABA EXOS 9300 за контрол на достъп, работно време , алармена система, пожарна система връзка със  SAP и много други системи.  Никога до сега в България не е показвано решението "INTERLOCKING"  - съвместно управление на контрол на достъпа до касов блок /трезорно помещение/ и самия сейф , или трезорна врата . EXOS 9300 следи дали е затворена входната врата , за да разреши отварянето на сейфа или трезорната врата , и обратно ако е отворен сейфа не разрешава излизане от помещението. При аларма вратите се блокират. И много други  различни опции.

3. ПРЕМИЕРА:  Терминал KABA 9340 за контрол на работнoто време - ако искате прецизност и всеобхватност на този контрол елате и вижте - с този продукт се дефинира причината за напускане на работното място , а не само влязъл/излязъл. Сега е момента да разберете как.

4. ПРЕМИЕРА: Мултифункционален /Mulisafe/ сейф за касиери във фронт офисите на банки , с управление през IP мрежа.  IP свързаност дава възможност сейфа да се управлява отдалечено /смяна кодовете за достъп на касиерите , блокиране на достъпа, промяна в настройките,  помощ при необходимост и др./ с което се постигат  огромни икономии за обслужване от  фирми и банки с голяма мрежа в страната. Ще бъде демонстриран и софтуер за ценрализирано управление на голяма мрежа от тези сейфове.


5. “TOUCHGO” топ  продукт на KABA за контрол на достъпа -  отваряне на вратата с докосване .  Чипа се намира в джоба или портфейла на имащия право на достъпа , а декриптирането се предава до устройството чрез доскосване на част от човешкото тяло – например ръка. 

6. Активна механична  защита за врати “GEMIINY” с над 200 патента произведена в Германия – достъпа до отвора за ключа на вратата  е защитен със продукт от масивна стомана и механичен код с 22 милиарда комбинации


7. Компонени и системи за контрол на достъпа “KABA EVOLO” и “KABA EXOS” с топ секюрити протокол Legic Advant и Mifare Desfire.

8. Механични ключалки  KABA, GEGE -  системи PENTA, EXPERT, PEXTRA, AP3000, eAP2000 и проектиране  на механична система от ключалки,  за контролиран достъп с общ ключ /master key/ .


9. Устройства за сглобяване и  кодиране на ключалки KABA и GEGE /само за ключари желаещи оторизация за дилъри и сервизи KABA/.


10. Уникална дискова ключалка с непробиваема конструкция на тялото от TOKOZ Чехия -11. Сейфове и трезорни врати  "BIROSAFE"

Ние ще ви изпратим покана за вход , ако заявите вашето желание за среща на имеил:  kaba@akkon-bg.com. или тел. 0888 660577
Необходими са:  Фирма, имена , позиция,  gsm и тема.  Ще се свържем с всички заявили посещение , за уточняване на удобено  за двете страни време за среща